Om Frontwalker Göteborg

Frontwalker Göteborg AB är en del av Empir Group AB. Med systemutveckling som vårt huvudsakliga kompetensområde är vår specialitet IT-projekt där det ställs höga krav på funktion, prestanda och tillförlitlighet. Vi bedriver vår verksamhet från kontoren i Uddevalla och Göteborg.

På Frontwalker Göteborg har vi kompetens genom hela kedjan från IT till människa - från systemutveckling till affärsutveckling. Sedan 1999 har våra lösningar effektiviserat och förenklat kunders vardag.

Våra kunder är av olika storlek och finns inom en mängd branscher. Tillsammans med kunden arbetar vi med affärskritiska projekt, både de som tar ett par dagar och de som sträcker sig över en
längre period och ofta övergår projekten även i en systemförvaltande roll. Våra konsulter arbetar såväl enskilt som i hela team och gärna ute hos kunden. Tack vare detta arbetssätt har vi överlappande kompetenser och resurser som hjälper oss att hålla deadlines och budget samtidigt som vi håller hög kvalitet i alla våra åtaganden.

Frontwalker Göteborg har sedan starten haft ett partnerskap med Microsoft gällande plattformar och teknologier. Våra 30 medarbetare arbetar ofta med flera parallella projekt och har gedigen kunskap inom bland annat systemutveckling, projektledning, kravhantering, arkitektur, testning och databaser